Lamelltäcke_inbyggt
Lamelltäckning
Astral lamellskydd

POOLTÄCKNING

POOLÖVERDRAG

Ett bra poolöverdrag spar energi och behåller värmen i poolen, minskar kemikalieförbrukningen, förhindrar skräp att hamna i poolen och sist men inte minst är det ett hinder för att någon inte ska hamna ofrivilligt i poolen. Väljer du ett Aqvisdeck eller pooltak förlänger du dessutom badsäsongen.

LAMELLTÄCKNING

Lamellskydd är ett snyggt och stilrent alternativ som man kan få motordrivet samt med automatisk låsning. Lamellskyddet kan fås inbyggt i poolen eller som en rulle på ena kortsidan av poolen. 

ROLLTOP

Rolltopen är en bra och ekonomisk lösning samtidigt relativt enkel att dra av och täcka sin pool med. Övertäckning och avtäckning görs genom att man använder en form av vev som rullar upp pooltäckningen för hand.   

Aqvisdecket är framtaget och utvecklat efter många år av erfarenhet i poolbranschen. Idag kan vi presentera ett pooltäckningssystem som löser poolägarens "problem" när det gäller framför allt säkerhet och trygghet. Aqvisdeck är också en estetiskt tilltalande produkt som gör det enkelt för dig som poolägare att använda din pool dagligen.


Ta en titt på bilderna på vår hemsida. Här ser man exempel på hur kunder med vår hjälp har byggt underbara miljöer med vårt Aqvisdeck. Du som äger en liten trädgård behöver inte välja bort poolköpet. Poolen kan ju placeras under din rullande altan och barnkalaset kan med fördel dukas på Aqvisdecket.

 

Läs mer om Aqvisdecket här!

AQVISDECK

AQVIS AB

Bruksvägen 3, 59595 Mjölby

info@aqvis.se |  Tel: 0142-23050

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

KONTAKTA OSS

Sveriges Poolproducenter

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.