Standardpooler
Friformspooler
Liner
Sargsten kolmårdsmarmor

DRÖMMEN OM EN EGEN POOL!
Att bygga en pool är för många en dröm. Då vill vi inte lyfta krassa sanningar såsom väl investerade pengar och snabb värdeökning. Istället vill vi gärna prata om livskvalitet och vardagslyx. Att skapa en känsla som ger hela tillvaron det där lilla extra för dig och din familj. En egen pool är en ren njutning och en oas för relax och lek. Här ligger man gärna i en däckstol, solar och kopplar av. Samtidigt innebär poolen sund motion för alla åldrar. Tänk vad härligt att leka, hoppa och simma dagen lång! Räkna dessutom med att vänner och bekanta mer än gärna kommer och hälsar på.

 

Att servera fördrinken vid poolkanten på poolpartyt är en garanterad stämningshöjare. Med Aqvis kan du skapa exakt den pool som passar dina förutsättningar bäst. Vår flexibla tekniska lösning gör det möjligt att forma poolen efter tomtens och husets karaktär, utseende och form. Låt den fria formen bli en snygg och personlig detalj som lyfter helheten då du kan välja mjuka svängar, oväntade linjer eller klassiska former. Välj olika djup, material och  tillbehör, det är bara din fantasi som är begränsningen. Drömmar är till för att förverkligas!

AQVIS AB

Bruksvägen 3, 59595 Mjölby

info@aqvis.se |  Tel: 0142-23050

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

KONTAKTA OSS

Sveriges Poolproducenter

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.