UNIKT MILJÖVÄNLIGT SYSTEM

MILJÖVÄNLIGT

BYGG DIN POOL MED VÅRT UNIKA MILJÖVÄNLIGA SYSTEM

Med tanke på att vi måste börja tänka på att vår jord och våra regnskogar ska finnas kvar för framtida generationer, så vill vi bidra i bevarandet av vår planet. Arbetet med att göra så miljöriktiga produkter som möjligt fortgår hela tiden och vi letar fram så miljövänliga material vi kan när vi utvecklar nya produkter.

AQVISSPONTEN

Aqvissponten är en teknisk flexibel byggmodul som ger dig möjlighet att skapa en personlig pool. Aqvispoolen har utvecklats för att enkelt och beständigt kunna formas till alla storlekar och typer av pooler men även för att vara miljövänlig, vilket har varit viktigt för oss under hela framtagandet av Aqvissponten. Det innebär att vi alltid har alla modeller i lager, det i sin tur sänker lagerkostnaden och vi får fram en kvalitetsprodukt till ett konkurrenskraftigt pris. Då vi inte använder trä, glasfiber eller någon form av stål så kommer din pool att hålla mycket längre, det är därför vi ger just 40 års garanti på våra pooler.

AQVIS AB

Bruksvägen 3, 59595 Mjölby

info@aqvis.se |  Tel: 0142-23050

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

KONTAKTA OSS

Sveriges Poolproducenter

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.