Friformspooler

FRIFORM

FRIFORM ÄR FRIHET

OBEGRÄNSANDE FORMER

Vem vill inte få sin pool formad så att den passar huset på ett underbart sätt?

Friformspooler är alla pooler utanför vårt standarsortiment - oavsett om poolen har en rund, oval, rektangulär eller en böljande organisk form. Vi vågar påstå att vi har poolen för alla önskemål.

UNIK KONSTRUKTION

Aqvispoolens unika konstruktion innebär att poolväggen kan säljas som metervara. Det innebär att med t.ex. 24 meter poolvägg kan man bygga rektangulära pooler med måtten 4 x 8 m eller 3 x 9 m eller något annat mått. Det kan också bli en annan fri form som 24 m räcker till. Kort sagt, det finns ingen begränsning i form eller storlek. Du väljer hur många meter poolvägg du vill köpa.

OVERFLOW/INFINITY

Med Aqvis unika byggsystem kan man enkelt skapa sig en overflowpool, något som tidigare inte har varit möjligt till en rimlig kostnad. Dessutom kan formen skapas helt fritt, den egenskapen finns bara hos Aqvispoolen.

En overflowpool ger en bättre rening av vattnet och en fantastisk känsla när man badar utan en sargkant som skymmer sikten.

OVAN MARK

Runda pooler kan både stå ovanmark och i mark. Alla andra är konstruerade som markpooler, men om en eller flera poolväggar ändå måste hamna ovanmark finns det en ovanmarkskonsol så fri form kan även fås som ovanmarkspool.

BYGGA SJÄLV

Aqvispoolen är enkel att bygga själv, systemet är speciellt framtaget för att ni med en enkel instruktion ska kunna bygga poolen tillsammans, du bygger den steg för steg enligt vår lättförståeliga manual.

 

Vi hjälper till att sammanställa ett komplett friformspaket så tveka inte att kontakta oss.

Klicka här för galleri på friform

KONTAKTA OSS

Sveriges Poolproducenter

 Bruksvägen 3

59595 Mjölby

0142-23050

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.