Bygg din egen pool!

Aqvispoolen är otroligt lätt att bygga och kommer med utförliga anvisningar hur man går till väga. Man kan se hur enkelt det är att bygga stommen i våra monteringsanvisningar här nedan.

AQVIS SPONTEN

OTROLIGT ENKELT

Aqvispoolens vägg, aqvissponten, är 50 mm tjock med en invändig isolerande luftspalt. Aqvissponten är tillverkad av ett material som isolerar mot markkylan samt inte suger åt sig vatten och är dessutom helt miljövänlig. Dessa egenskaper sparar energi till uppvärmningen av poolen. Poolväggen är otroligt lätt att bygga och kommer med utförliga anvisningar hur man går till väga. Man kan se hur enkelt det är att bygga stommen i videon.

BETONGPLATTA

Det är självklart att en byggnad byggs på  betongplatta för att den ska vila på fast grund, vi anser att det även gäller

pooler som ofta väger åtskilliga ton. Våra pooler står alltid på betongplatta

GRÄV&

MONTERINGS

ANVISNINGAR

ANVISNINGAR

Här nedan kan ni ladda hem både gräv och monteringsanvisningar för Aqvispoolen

KONTAKTA OSS

Sveriges Poolproducenter

 Bruksvägen 3

59595 Mjölby

0142-23050

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.